2011. február 5., szombat

Új információk az oldalsávban!

Kedves Tekergők!

Az oldalsávba beillesztettem egy (a heyjoe.hu oldalnak köszönhető) statisztikát, amely folyamatosan összesíti majd az eddig megtett kilométereinket, illetve számolja a napokat, amelyeket a Nagy Kék meghódításával töltöttünk. A számítás alapja ez a blog, vagyis azok a szakaszok szerepelnek rajta, amelyről itt tudósítást olvashattok, függetlenül attól, hogy a csapat mely tagjai tették már meg. Így pl. benne van a Nagyvázsony-Szentbékkála szakasz, amelyet csak a Király család tagjai jártak végig, és a Mogyorósbánya-Dorog szakasz is, amelyen viszont az Sz.Kisek, Mariann, Pálfi Ildi,Farkas Erikáék voltak, de Királyék nem.
A statisztika magáért beszél, az alatta található térkép pedig hagyományos Google-map (szint heyjoe termék, köszönet érte), vagyis bal egérgomb legyomásával mozgatható, görgetővel nagyítható-kicsinyíthető.
Mindekttő az aktuális értéket mutatja (amint rögzítem az adatokat), tehát reményeim szerint holnap már másmilyen lesz, mint ma!
Azért ide is beszúrom a térképet, tanulmányozzátok! (Aki pedig a saját teljesítményét külön is figyelemmel akarja kísérni, az ezen az oldalon megtalálja a térképkészítő programot.)